QwikZite Pakketoverzicht
Home
Pakketoverzicht
Website demo's
Abonnementsinformatie
Bestelformulier

English
Nederlands
Papiamentu
Website-module: QwikZite 1.10

Screenshot van het openbare deel, de 'voorkant', van de website (klik voor een grotere afbeelding).Het QwikZite pakket ontleent zijn naam aan de website-module 'QwikZite', die inmiddels aan versie 1.10 toe is.

U kunt de vormgeving van uw site geheel naar eigen inzicht inrichten of gebruik maken van meegeleverde voorbeeldstijlen.
U kunt pagina's en navigatieknoppen aanmaken, per pagina een of meerdere links (verwijzingen naar andere websites) toevoegen. U kunt afbeeldingen en downloadable files toevoegen. En u kunt nieuwsberichten of andere highlights maken en op vooraf ingestelde tijden laten verschijnen of verdwijnen.

Screenshot van het corresponderende beveiligde invoerscherm, de 'achterkant' van de website (klik voor een grotere afbeelding).QwikZite is een zgn. 'Content Management Systeem', dat u in staat stelt op eenvoudige wijze inhoud toe te voegen aan de site, zonder tussenkomst van een programmeur.

Via beveiligde invoerschermen kan de inhoud snel en eenvoudig worden bijgewerkt door meerdere personen tegelijkertijd. Er hoeft niet voor ieder nieuw onderdeel een nieuwe vormgeving gemaakt te worden: ze worden automatisch ingepast in de basisvormgeving.
En u kunt al even simpel uw site periodiek in een nieuw jasje steken zonder de diverse onderdelen één voor één te moeten veranderen.

De invoerschermen zijn meertalig: nederlandse, engels en papiamento.

(Klik voor een grotere afbeelding).Voor de gebruikers van QwikZite staat een ervarings- en kennisnetwerk ter beschikking: Qwikzite.net.

U vindt hier ondermeer een uitgebreide handleiding, tips en trucs, voorbeeldstijlen, een vraag en antwoord database, de mogelijkheid om de gratis gebruikers-mailinglijst te ontvangen, en informatie over directe ondersteuning.

U vindt de nederlandstalige versie van de site op http://www.qwikzite.net/dutch.

Klik hier voor meer details
Websitestatistieken

Screenshot van de webstatistieken (klik voor een grotere afbeelding). U heeft online toegang tot AWStats, een uitgebreid open source programma om het bezoek van uw website te analyseren.

Het programma biedt informatie over aantallen en duur van bezoeken per dag/week/maand/jaar, de herkomst van bezoekers, meest bezochte pagina's, bezoeken via zoekmachines en via links op andere websites, zoekmachines die uw site bezocht hebben, systemen en browsers van de bezoekers, etc., etc.

De gegevens van de bezoeken worden dagelijks geactualiseerd.

Klik hier voor meer detailsE-mailmanagement

Screenshot van e-mailmanagement in Qwido (klik voor een grotere afbeelding). In het beheerprogramma Qwido kunt u onder uw eigen domeinnaam een ongelimiteerd aantal e-mailadressen (POP3-accounts) voor uw medewerkers aanmaken.

U kunt aliassen toevoegen, berichten automatisch laten doorsturen naar andere adressen, en automatische antwoordteksten instellen.

U kunt de POP3-accounts gebruiken met e-mailprogramma's zoals Outlook Express, Pegasus Mail, etc. De accounts zijn ook toegankelijk met Webmail.

Binnenkomende mail wordt automatisch gescand op de aanwezigheid van virussen en gefilterd voor spam!

Klik hier voor meer details


Webmail

Screenshot van SquirrelMail (klik voor een grotere afbeelding).Waar u maar ook toegang hebt tot het Internet, thuis, op kantoor of op reis, zijn uw e-mail accounts toegankelijk met Webmail. Voor dit doel is op onze servers 'SquirrelMail' geinstalleerd, dat tot de snelste programma's in zijn soort behoort.

Specifieke e-mailprogramma's heeft u hiervoor niet nodig. Alles wat u hoeft te doen is in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

U kunt binnengekomen mail lezen en mails versturen, folders aanmaken, en een adresboek bijhouden.

De gebruikersschermen zijn in hoge mate aanpasbaar: u heeft de keus uit vele stijlen en meer dan 30 talen.

Klik hier voor meer detailsMailinglijsten

Screenshot van een Nieuwsbrief (klik voor een grotere afbeelding).Mailinglijsten zijn een handige en snelle manier om via e-mail nieuws te verspreiden naar een groep personen.

U kunt mailinglijsten gebruiken als 'distributielijst', om bv. een nieuwsbrief te verzenden naar 'abonnees': klanten of geïnteresseerden.
U kunt ze ook gebruiken als 'discussielijst' om met een groep personen ideëen uit te wisselen. Hierbij kunnen de 'leden' van zo'n lijst ook zelf berichten versturen naar de andere leden.

Abonnees of leden kunnen zichzelf aan- en afmelden via het web. Als u deze mogelijkheid opneemt in uw website, beschikt u over een uitermate efficient communicatiemiddel!

Het mailinglijstprogramma, 'Mailman', ondersteunt meer dan 25 talen.

Klik hier voor meer detailsDomeinbeheer

Screenshot van Qwido (klik voor een grotere afbeelding)In het beheerprogramma Qwido kan uw 'Domeinmanager' vanuit één beheerscherm de instellingen en gebruikersgegevens/wachtwoorden van álle diensten/modules beheren, zelfs van méérdere domeinen.

Het beheer van specifieke diensten/modules, zoals Emailmanagement, kan gedelegeerd worden aan zgn. 'Servicemanagers'.

Klik hier voor meer details
     
NIEUWS
Developed with QwikZite (version 1.12)