Nieuws
Home
Pakketoverzicht
Website demo's
Abonnementsinformatie
Bestelformulier

English
Nederlands
Papiamentu
Aanbieding voor MKB en non-profit sector op de Antillen
02-04-2009

Soms ben je als klein bedrijf of organisatie nog niet toe aan een complete website online. Het kost teveel tijd, teveel geld en je bent bezig met andere dingen.
Maar het zou wel goed zijn als je al te vinden zou zijn.

Voor de bedrijven en organisaties op de Antillen die hun aanwezigheid op het web niet langer willen uitstellen hebben wij het volgende aanbod:

Een website van 1 pagina op een eigen domeinnaam (.com, .org, .net, .info, .biz), vormgegeven op basis van de huisstijl van het bedrijf of de organisatie.

Op deze pagina een korte beschrijving (max. 100 woorden, maar hoe korter hoe beter) en de contactgegevens.

Daarbij wordt een e-mailadres onder de domeinnaam angemaakt, bijv. info@jouwbedrijf.com. Met webmail of via een e-mailprogramma zoals Outlook of Thunderbird kan mail ontvangen en verstuurd worden.

De kosten zijn Naf. 150 ex. ob voor het eerste jaar en na dit jaar Naf. 50 per jaar ex. OB. Dat is dus inclusief de domeinnaam.

Als u later de website wilt uitbreiden, kan dat vanzelfspreken gemakkelijk en snel gebeuren met QwikZite maar u bent vrij om een andere webbouwer te kiezen en uw domein te verhuizen naar een andere webhost.

Wilt u van onze aanbieding gebruik maken of heeft u nog vragen, neem dan contact op met een van onze resellers op Curacao:
Kuki & Ko - tel. 4622464/6944774
2 Sides Media - tel. 8647065/6651256

Aanbieding voor MKB en non-profit sector op de Antillen

Developed with QwikZite (version 1.12)